Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wilhelminalaan 85 in Etten-Leur 4872 BW

Wilhelminalaan 85

4872 BW Etten-Leur
Vraagprijs € 165.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Op een prominente zichtlocatie aan de Spoorlaan te Etten-Leur worden drie, fraaie eigentijdse zelfstandige kantoorunits met elk drie eigen parkeerplaatsen gerealiseerd. De kantoren zijn onderscheidend door de karakteristieke, eigentijdse architectuur en bijzondere uitstraling.

Het station van Etten-Leur evenals het centrum zijn op een steenworp afstand. De aansluiting op de snelweg...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 73 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op een prominente zichtlocatie aan de Spoorlaan te Etten-Leur worden drie, fraaie eigentijdse zelfstandige kantoorunits met elk drie eigen parkeerplaatsen gerealiseerd. De kantoren zijn onderscheidend door de karakteristieke, eigentijdse architectuur en bijzondere uitstraling.

Het station van Etten-Leur evenals het centrum zijn op een steenworp afstand. De aansluiting op de snelweg richting Breda en Roosendaal is uitstekend. De kantoren bestaan uit twee verdiepingen met een totale oppervlakte van ca. 80 m2 BVO. Een unieke mogelijkheid om op een prima locatie in het dynamische Etten-Leur te werken en ondernemen. De objecten worden gebouwd met hoogwaardige, duurzame materialen en voldoen vanzelfsprekend aan alle eisen van het bouwbesluit op het gebied van isolatie, duurzaamheid en veiligheid.

Kenmerken van het project:
- Het complex krijgt een vriendelijke uitstraling;
- De units hebben een individuele ingang;

Het standaard opleveringsniveau bestaat onder meer uit:
- Betonvloeren;
- Wanden behangklaar;
- Plafonds in industriële look;
- Pantry met keukeninrichting;
- Toilet;
- CV-installatie met radiatoren;
- Eigen energie- en watermeters;
- Kabelgoten t.b.v. data en telefonie;
- Optioneel met dakterras;
- 3 parkeerplaatsen per unit;

De kantoren zijn uitermate geschikt voor bedrijven die extra uitstraling en bekendheid willen realiseren. Te denken valt bijvoorbeeld aan reclame, architectuur, detachering en dienstverlening in de breedste zin van het woord.

In de huidige markt met de extreem lage rente is kopen een interessante optie en kan een prima aanvulling zijn voor het pensioen of als een uitstekende belegging dienen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 165.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 73 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Stadscentrum/dorpskern, Stadskern Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Nieuwbouw Onderhoud buiten toel. Nieuwbouw Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
73 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.