Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Langvennen-Zuid 69 in Oisterwijk 5061 NP

Langvennen-Zuid 69

5061 NP Oisterwijk
Vraagprijs € 409.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

In de wijk “Pannenschuur” gelegen ruime, goed onderhouden en intstapklare hoekwoning met 4 slaapkamers, gelegen nabij het gezellige centrum van Oisterwijk met diverse winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen. Scholen en winkels zijn in de directe omgeving aanwezig. Gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting 's-Hertogenbosch/Utrecht, Tilburg/Breda en Eindhoven/Maastricht en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1983 Woonoppervlakte 109 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

In de wijk “Pannenschuur” gelegen ruime, goed onderhouden en intstapklare hoekwoning met 4 slaapkamers, gelegen nabij het gezellige centrum van Oisterwijk met diverse winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen. Scholen en winkels zijn in de directe omgeving aanwezig. Gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting 's-Hertogenbosch/Utrecht, Tilburg/Breda en Eindhoven/Maastricht en het treinstation van Oisterwijk.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: langvennenzuid69.nl


INDELING

Begane grond:
Entree naar hal met meterkast, garderobenis en toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset, fontein en heeft natuurlijke ventilatie via een raam. Vanuit de hal toegang tot de living met open keukengedeelte. De lichte, ruime living is voorzien van een pvc-vloer en heeft een modern vormgegeven gashaard; het zitgedeelte is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Het eetgedeelte en open keuken bevinden zich in de uitbouw; een schuifpui en een separate loopdeur bieden toegang tot de privacybiedende achtertuin. De open keuken heeft een moderne inrichting (Bruynzeel, 2013) met een wandopstelling en kook-/spoeleiland met diverse eersteklas apparatuur: 4-pits gaskookplaat en plafondafzuigunit, koffie-automaat, combi-magnetronoven, stoomoven, vaatwasser en koelkast met vrieslade. Een trapkast biedt extra praktische berg- en proviandruimte. De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie mooie slaapkamers en de badkamer. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. De luxe badkamer heeft een eigentijdse uitstraling. Er is een inloopdouche met regen- en handdouche, wandmeubel met twee waskommen, designradiator, wandcloset en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling van de CV-combiketen en aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Tevens bevindt zich hier de 4 slaapkamer met nette laminaat vloer en veel lichtinval middels een groot Velux dakraam.

Tuin:
De achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien van sierbestrating en een plantenborder. De voormalige garage is getransformeerd naar een sfeervol, beschut gelegen terras; hier kunt u in meerdere seizoenen heerlijk genieten. Aan de achterzijde bevinden zich een sectionaal deur met een separate loopdeur die toegang geven tot het achtergelegen plein. De stenen berging (ca 10 m2) biedt extra bergruimte en is voorzien van elektra. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de straat.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.


KENMERKEN

- Bouwjaar: ca. 1983
- Woonoppervlakte: ca. 109 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Perceeloppervlakte: 143 m²
- Deze lichte hoekwoning ligt in een wijk met kindvriendelijke voorzieningen en in de nabijheid van scholen en winkels;
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met sfeervol terras;
- Deze hoekwoning biedt veel privacy en is instapklaar!
- Verwarming en warm water: middels combi CV-ketel (Nefit Ecomline, ca. 2007)
- Isolatie: Vloer-, muur-, dakisolatie, HR++ glas
- Energielabel B
- Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s
- Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen info@contentplus.nl
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 409.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.752,29 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1983 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 109 m² Woonkameroppervlakte 63 m² Perceeloppervlakte 143 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 388 m³ Indeling Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Vloerverwarming, Inloopdouche, Dubbele wastafel Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Dakraam Energie Energieklasse B Energie einddatum 30-10-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr-glas Verwarming C.V.-Ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Ecomline (Gas Combiketel uit 2007, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 68 m² (11.49 m bij 5.92 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Oisterwijk Sectie A Perceelnummer 4468 Oppervlakte 143 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Langvennen-Zuid 69 in Oisterwijk 5061 NP Langvennen-Zuid 69 in Oisterwijk 5061 NP Langvennen-Zuid 69 in Oisterwijk 5061 NP Langvennen-Zuid 69 in Oisterwijk 5061 NP

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring